fredag den 6. april 2012

P.I.P - Pary i Peru

Endnu en bustur og bum saa er vi i Peru. meget traette, og to timer forsinket, emn fremme. vi faar fat i vores tasker og staar lidt fortumlet og proever at finde ud af havd vi skal goere, da 2 norske piger kommer over tul os. de ved helelr ikke helt hvad de skal goere, emn foeler sige mere trygge ved at vaere 5 unge piger i stedet for 2, saa sammen finder iv et hotel og gaar ud og spiser sammen

Dagene i Peru bruger vi paa at udforske den smukke bjerg by. gaar i sauna og damp bad. Faar (et par) masager til 40 kr. Koeber kunst og mere lama goejl. Spiser laekker mad. Drikker avrm kakao. og besoger Machu Picchu.











Machu Picchu
Soendag staar i kulturens tegn, saa vi er tidligt oppe for at komme til Machu Picchu. foerst lige en tur med en bumle bus, som vidst aldrig har hoert om ordet affjedring . Saa jeg flyver op i luften hver gang der et det mindste bup i bejen. lidt ligesom da jeg koerte i radiobiler som lille. Det resultere i at jeg har lidt af en krig med at holde min mave i skak, Som ikke er den store fan af køreture og slet ikke i dag. Efter busturen er der 1½ time i tog, som ligner noget fra en Harry Potter film, også endnu en bustur, før vi endelig er fremme.




Blandingen af bjerge, ruiner, tåge og regnslag i alle regnbuens farver giver en helt særlig stemning. Det er helt fantastisk smukt. Op ad formiddagen bliver der godt vejr og solen lyser alting op. Vi nyder vores frokost på græsset midt i mellem bjerge og ruiner, indtil vi bliver smidt væk, fordi man åbenbart ikke må sidde der. Men vi er dansker og er vant til at sådan noget står på et skilt : )






 Som prikken over i’et og chokolade stykkerne i chokoladeis kommer der først en lama gående forbi det sted hvor vi sidder og nyder udsigten. Og lidt efter kommer der en fortryllende flot regnbue frem. Det er helt magisk og lidt eventyr artigt at sidde der. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om man kan komme til at gå til den forkerte ende af regnbuen. Altså at man finder enden af regnbuen også er krukke med guld i den anden ende af regnbuen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar