torsdag den 23. februar 2012

Kom sol, kom oplevelser...

At rejse er at leve,men hvis man ikke har penge at leve for, kan rejsen hurtigt blive kedelig. Men hvis man bruger sine penge med omtanke, kan der sagtens blive raad til en en rejse.
I denne weekend har der vaeret karneval i Oruro en by der ligger ca.3 timer fra La Paz. I denne weekend er det helt umugeligt at finde et ledigt hotel hvis man ikke har bestilt inden jul, men frygt ej der er en anden og billigere mulighed. Bolivianerne er meget aabenhjertet og venlige og mange har familie i Oruro,og de aaben med glaede deres hjem. Vi boede hos vores vaertsfamilies faetter, og selvom der ikke var vildt meget plads i forvejen sagde de ikke nej til at have os. Saa proev at spoerger nogle af de mennesker du kommer i kontakt med om du kan laane en sofa.
Hvis det er maden der skal spares paa kan man vaelge at foelge de bolivianske spisevaner. Her er kun et stort maaltid og det er til frokost. om aftene spiser de noget smaat fx broed og aeg. Hvis man derudover vaelger at koebe ind paa nogle af de mange markeder der er ogsaa lave maden selv er der ogsaa mange penge at spare.
Bolivia har de laekkerste lamatroejer,-sokker, -vanter osv.og det kan koebes meget billigt. Du kan derfor med fordel koebe ind til venner og familie ogsaa sende det med post. Og alle gaver kan nemt og billigt findes her.
Paa rejsefeber.dk kan du faa flere ideer og du kan ogsaa soege efter priser paa fly og  hotel.

Dette indlaeg er sponsoreret af rejsefeber.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar